Sunday, November 21, 2010

wow!!!

back to feeling good (dah mcm trademark NTV7 plk, hehe)
x salah kn??? pe yg positif, kite ikut la kn, x de yg salah pun...
nak tau pe yg wt daku dh ok... erm, cz daku dpt tonton one of my feveret reality show, hehe...
wanna know??? erm =)
yes!!! that's right...
the apprentice... kali ni melibatkan celebrity (wlaupun daku x knl pun diorg, hehe)
ni pun ulangan je but do it care???
haha, ofcos not cz yg penting aku suke =)
ok, tuk episod yg bru je aku tonton ni...
diorg dikehendaki tuk menyediakan the best service to their customers (hotel)...
semuanya melibatkan service...memang mencabar... 
dari kekemasan bilik... check in and out... penyediaan makanan...
hinggalah membuat tempahan berdasarkan pe yang customer mau...
hish, mmg mencabar...
yang pasti, kerjasama dalam kumpulan tue penting tuk memastikan sume berjalan ngn lancar...
yang membuatkan lg mencabar bila b'hadapan ngn customers yg cerewat...
mmg perlukan kesabaran yg tinggi...
ok la buddyz, sampai cni dlu la...
korang dapat x pe yg daku dapat dr rancangan ni???
ala,sume dah bsr pnjg kn??? pndai2 korang la fikir ye, hehe...
salam apprentice, papai, hehe~

No comments:

Post a Comment