Friday, December 3, 2010

perfect match


hah, kamu ad rs sedikit pelik ye
ble tgk tjuk kali ni atau x pun???
better xde k cz mmg bkn cite hot pun, hehe...

tp pe kehalnya daku duk tlis tjuk ni kn???
daku dh jupe someone special ke???
no... no... no...
lom msnya lg k...
if u know me, mmg confirm2 la xde ye,
hehe...

ok my dear... 
sblm aku nk cite lbh lnjut sal perfect match ni...
ni nk habaq mai la mksud perfect match yg aku jupe...
menurut Kayla and Matthew Bauer...
perfect match mean two things that fit together...
partnership... marriage...
tue b'dsrkn pe diorg fhm...
klu kamu fhm lain...
lain la mksudnya kn =)

sbnrnya perfect match cmne aku nk bgtau kat kamu ni???

adakah tentang "A Perfect Match" korean movie???


no... no... no...
daku pun x prnh tgk lg cite ni,
cmne aku nak cite kn, hehe..

adakah ianya tentang buku???


no... no... no...
hah, buku ni pun aku x prnh bc gk...
jupe pun lom,
ni pun nmpk pic ia kat image google, ekeke...
jgn mara ar...
hah, sje nak bgtau la...
rupenya byk buku yg tjuknya
"Perfect Match"...
bru ku tau...
aku agk kamu pun msti bru tau...
dan aku yakin msti kamu ckp, "ad ku kesah?"
i pun x kesah u =p

erm, adakah tentang satu produk???

no... no... no....
bkn jgk maa, kihkih...

dh sume nya bkn???
dh tue pe erk???
hehe... ok la, ni nk habaq mai,
sbnrnya ia sebuah rncgn di NTV7...
rncgn ni nk cri PERFECT MATCH la...
tp tuk org Cina maa...

bez kowt tgk cite ni
tp xde la smpai daku pun teringin nak join...
cri penyakit pe klu daku masuk,
nti x psl2 kena kejar ngn parang di fmly ku...
hehe... x dpt ku bygkn, ekeke...

nk kena cite gk ke cmne rncgn ni???
kamu tgk sendiri la ye...
nk cite nti pnjg b'jela plk, hehe...

ok la, smpai cni dlu...
kcian kamu kena bc pnjg b'jela...
pdhl sal rncgn ni je pun,
xde la istimewa sgt pun kn...
nsib kamu la, hehe...

opss!!! lupa nak bgtau...
klu tringin nk tgk rncgn tue...
rncgn tue dimainkn jam 11 mlm...
ari khamis tau...

daaa sayang =)

No comments:

Post a Comment