Sunday, January 30, 2011

kosong!!!

cuti lagi... lagi-lagi cuti...
tapi aku masih tak buat pe-pe aktiviti...
asgmnt bertambun-tambun...
tapi satu habuk pun aku tarak sentuh...
alasan??? tak tau nak mula dari  mana, hehe...
 
setiap subjek yang aku ambik memang ad keje sekolah yang diberi oleh
lecturer-lecturer tersayang untuk disiapkan time cuti ni...
dan seperti biase aku akan blur (tak buat pe-pe la, hehe) dalam beberapa hari...

MKT 361 (Selling)
  • aku tol-tol pening daaaa...
  • tak tau nak mula dari mana...
  • company mana harus aku kaji pun aku tak leh decide lagi...
  • then pe yang perlu aku buat, huhu...

MGT 369 (Resaearch)
  • abis je cuti, Puan nak tengok Content of Proposal...
  • ni group asgmn, tapi aku tak tau aku patut buat yang mana
(okey, salah aku tak tanye pe-pe kat membersku, huhu)

ETR 300 (Entrepreneurship)
  • group asgmnt jgk...
  • kitorang decide time cuti ni pegi tempat orang usaha sarang burung yang ada kat tempat kitorang but aku tak cari pun lagi, apatah lagi nak pegi tengok kan...
(masalahnya : aku tak tau tempat tu kat mana then nak tanya Walidku...
pepagi lagi dia dah lesap... okey salahku lagi... sapa suruh bangun lambat dari Walid, huwaaa)

MGT 361 ( Int. Business)
  • group asgmnt jgk...
(okey, salah aku lagi coz tak tanya my members pe yang perlu aku buat)

FIN 329 ( Investment Mgt)
  • individual asmgt...
(langsung blur, ngeee)

rasa hati Fiezah Solehah : semuanya disebabkan oleh perasaan M.A.L.A.S, huhu...
terhiris jariku semasa membasuh pisau, hehe~

No comments:

Post a Comment