Friday, February 11, 2011

Kisah Rambut Adik

kelmarin aku ditinggalkan...
Walid, Ummi, Achik dan Adik pegi jejalan...
shopping kat Mydin, huhu...
tinggal aku dan Ateh je kat rumah...
Ateh syok main je =D

aku tak sedar diorang keluar
sebab masa tue aku balun best punya tido...
sekali bangun, asal senyap je kan...
mula-mula aku wat derk je la...
fikir diorg pegi keluar jejalan kat dekat-dekat area rumah je...
sekali, masa jam 7, asal diorang tak masuk-masuk lagi...
baru aku syak diorang pegi jejalan shopping...
tak ajak aku wooooo....

bila diorang balik..
sekali aku wat-wat majok ar =p
bila diorang masuk je rumah...
terus aku cakap, "orhhh, dok Fiezah kejut pong,
orang nok gie gok" sambil wat muka ketat, hehe...
Adik tegur aku, "Tak Yong... Tak Yong..." sambil tunjuk rambut dia...
sekali aku cakap " tak boh kawan ngan Adik, gie jalan dok ajok Kak Long pong"
wakaka, terasa kejam seketika, hehe...
tapi aku tetap wat majok =p

hah, cakap pasal rambut baru Adik...
perghhh, sekali rambut terpacak derrr, haha...
mau lihat??? nanti la kalau mood aku rajin,
aku ambik gmbr dia ye...
post next entry =p

psst : dah okey ar... sekejap je majok, hehe...
tapi masa aku cakap macam tue kat Adik aku...
Ummi dan Walid nampak cam bersalah je... 
diorang senyap je... hehe, kejamnya aku...
Ummi... Walid... sorry tau, 
dah tau kan Fiezah selalu cmni =)
psst... psst : alaaaa, diorang dah masak ngan perangaiku...
aku majok jap je, tak payah pujuk pun takpe, hehe...
korang jangan risau la kalau kawan ngan aku...
aku merajuk dengan keluargaku je...
kalau dengan kawan-kawan aku keras hati sikit 
(takde nak majok-majok bagai)~

2 comments:

  1. :)
    hehe..
    lain kali tidur tidur ayam doh la~~

    ReplyDelete
  2. ingat memang nok tdo2 ayam...
    sekali tdo mati derrr, hehe~

    ReplyDelete