Saturday, February 12, 2011

perlukan...

2 3 minggu ni duk mikir 'hal'ni je...
 
tak tau nak bagitau sape...
tak tau nak mengadu kat sape...
tak tau nak mintak nasihat kat sape...
tak tau nak cari mana motivasi diriku yang tetiba hilang...

dah macam-macam aku fikir...
macam mana nak selesaikan 'hal' ni...
kalu boleh bila aku bagitau 'someone' 'hal' ni...
dia akan dapat bagitau aku pendapat dia yang aku guna pakai...
tapi serius, tak tau nak bagitau pada sapa, huhu...

kalu aku bagitau pada 'pihak1'...
maybe boleh kurangkan rasa gelisah hati aku...
tapi tak dapat nak bagi pendapat dia sendiri...

kalu aku bagitau pada 'pihak2'...
maybe dia boleh bagi pendapat dia...
tapi kemungkinan 'hal' aku ni akan diketahui oleh 'pihak3'...

erm, tol-tol aku tau nak wat pe...

psst : dah baca buku motivasi (seperti pe yang aku wat sebelum ni bila aku ada 'hal')...
tapi still tak dapat hilangkan rasa gelisahku dan meningkatkan motivasi diriku...
hanya kepadaNya, ku serahkan segalanya... aku dah tak tau mau macam mana lagi :'(

No comments:

Post a Comment