Wednesday, April 6, 2011

Bila Last Presentation Selesai...

FUHHH!!!
rasa lega teramat sangat 
(salah dah penggunaan ayat aku ni, hehe)...
serius, rasa lega sangat...
walaupun, masih ada Test...
masih ada MUET...
masih ada Final Exam...
tapi aku dah rasa lega buat waktu ini...


*diculik dari En. Google
nampak gambar diatas???
hah, camni la aku rasa sekarang ni...
mau terloncat-loncat je, hehe =)

yela, selama ni duk mikir je...
sampai tidur pun kena paksa...
tengok tv pun kena paksa...
main pun kena paksa...
study subjek lain pun kena paksa...
makan pun kena paksa (opss!!!, yang ni tipu... 
makan tak payah dipaksa-paksa pun memang aku makan gak, hehe... 
memang dasar kaki makan =p)
yang selalu difikir...
macam mana la presentation ETR ni???
macam mana la aku nak present nanti???
betul ke apa yang aku wat???
boleh aku  jawab pertanyaan Panel nanti???
jadi, dimaklumkan...
hari ni, Hari Rabu bersamaan 4 April 2011
telah selesainya last presentation for student sem 6 BM111
(ni tuk geng sewaktu denganku la, kalu campus lain tak tau la kan)...

special thanks for my group...
Ain, Shima, Hafiz dan Wan...
sorry sangat tau kalu aku menyusahkan korang
(memang banyak pun aku susahkan korang, huhu)...
sorry sebab masa presentation...
aku tak buat sehabis baik...
aku terketar-ketar tetiba, huhu...
dan aku harap keketaran dan kegugupan aku
tak effect korang punya markah untuk ETR ni...
kalu beri effect besar kat korang, memang aku rasa bersalah gile ar, huhu...
lastly, thanks again friends =)

psst : lagi happy sebab my dear call...
dah la tak bergedik-gedik sama dia...miss u alottt dear =)

No comments:

Post a Comment