Sunday, April 10, 2011

Celebrate Birthday Ateh

Cerita ini sudah basi sebenarnya...
eh!!! eh!!! eh!!! tak basi...
kenangan, mana ada basi kan =)

besday Ateh pada 23hb Mac yang lalu...
ye, saya tau... bulan lepas punye cerita, haha...
tapi pe ku kisah... mau taip juga, ekeke...

okey, taip balik...
besday Ateh 23hb Mac yang lalu...
bermakna Ateh dah berusia 8 tahun...
baru 8 tahun??? kenapa umur aku dah banyak 
tapi adik-adikku baru sedikit umurnya, huhu...
*abaikan saje hal itu =p

sempena besday Ateh,
kitorang pergi la sambut...
makan-makan kat luar je...
takde la buat majlis segala bagai ye...

Ateh bagitau dia nak makan KFC...
so, pergi la kami sekeluarga ke KFC di Giant Mall...
opss!!! Angah tak pergi ye sebab ada di asrama sana nung *tetiba Ganu, ekeke...
opss lagi!!! kitorang celebrate awal sehari iaitu  22hb Mac...
sebab keawalan menyambutnya adalah kerana 23hb Mac,
boleh dikatakan semua sibuk...
Ateh dan Achik sekolah sampai petang...
Aku ada kelas sampai petang...
Walid pun kerja sampai petang...
mesti la semua dah penat time tue...
so, decide... celebrate awal...

 dari kiri : Achik, Ateh (birthday girl) dan Aku

dari kiri : Walid, Adik dan Ummi

psst : sambungan kisah Trip lom aku cerita lagikan...
nanti-nanti la aku sambung, bila rajin, hehe~

No comments:

Post a Comment