Friday, April 8, 2011

Cool + Positif

macam biase la kan...
asal buka blog,
perkara pertama yang aku buat...
aku akan pergi skodeng entry terbaru
bloggers yang aku dah follow =)

ada satu entry ni
wat aku rasa nak share ngan korang...
berkenaan kesalahan-kesalahan yang selalu sangat kita buat...
antara sedar atau tidak...

my dear share sikit dari apa yang dia telah baca...
jom kita baca dan hayati bersama...
moga-moga ada something yang dapat kita ambil
buat kehidupan kita =)

*diculik dari En. Google
dia baca buku ni la...
kalu mau tahu lebih lagi...
sila-sila beli ye... ala, bukan mahal sangat...
untuk tingkatkan motivasi diri apa salahnya kan =)

psst : eh!!! eh!!! eh!!! rajin pulak kitorang (me and my dear)
hujung minggu ni, sama-sama baca buku motivasi walaupun berlainan tajuk =)

No comments:

Post a Comment