Monday, May 9, 2011

Trip Melaka N9 : part 2 : jalan-jalan

bermulanya kisah terperam...
for review klik THIS

kisah pada 18 Feb lalu...
*pergh, lambat tol aku peram, haha~



walaupun perasaan syok untuk tidur masih bermaharajalela,
tapi dikuatkan semangat untuk bangun...
nm pun trip kan... takkan la nak terbongkang je...

selepas bersiap ala kadar =)
kitorang pun menunggu la ketibaan bas tersayang, hehe...
alang-alang menunggu lebih baik kiteeeeee

 tgk tue, matahari pun segan nak keluar...
kitorang asyik snap-snap 'dia', hehe~

 teka-teka, aku yang mana??? =)

 ni la kawan-kawanku... comey kan diorang =)
*ala, aku nampak tembam... padahal memang tembam pun =p

ni la lect-lect kesayanganku, hehe...
yang mengandung tue (sekarang ni dah selamat lahirkan baby boy pun)
  Puan Najdah, dia ajar Research...
sebelahnya Puan Fatimah Zainab, lect International Business...

duk asyik berposing-posing,
akhirnya tiba jua bas itu...
ceh, lambat pula ia ni, hehe...

kami bertolak ke Nilai...
yehaaaaaaa!!!

sebelum itu,
singgah sebentar sarapan di RnR Aye Keroh...


destinasi pertama ialah




baiknya diorang sediakn sarapan untuk kami lagi tau...
perut dah mau pecah sebab makan banyak *tipu =p








 *ni yang sempat aku sambar, hehe~

*cenderahati tanda terima kasih dari kami =)

selepas itu kami ke
*takkan tak kenal kot tempat ni =)


*dengan tak malunya aku berposing di sini =p

selepas puas bershopping disini...
*bukan aku la, aku beli bantal je untuk Achik, takde mood kot nak shopping, huhu
kami pun solat di surau berdekatan dan terus balik ke Melaka...

singgah sebentar untuk makan lagi, haha...

*bila guna camera hp cabuk, cenggini la jadinya, erm~

sampai di Melaka,
bus duk pusing-pusing sebab nak tunggu waktu untuk masuk Zoo Melaka...

*tengok happy je kawan-kawan aku ni jalan-jalan kat Zoo Melaka, haha~

sebelum balik, kami singgah makan lagi...
*trip ni dah macam trip jalan-jalan cari makan je, hehe~

The End For Second Day...

psst : sambungan cerita tentang trip ni, lain hari pula ye =)

No comments:

Post a Comment