Saturday, June 25, 2011

Aktiviti Bile Tak Blogging

okey... blogku sudah lama tak diupdate...
kali ni kerana bil broadband tak dibayar...
hambik ko, sekali tak leh on9 la kn, huhu...

klu selama ni pun...
klu pun aku tak post entry terbaru,
sekurang-kurangnya aku buke blog...
jejalan kat blog korang... baca pe yang patut...

sebulan tak dapat on9...
pe yang telah terjadi dalam hidup aku???

pertamanya : pada 27/5 - 1/6...
aku sekeluarga balik kampung di Pahang...
pak saudara aku kawen...
kitorang juga ke KL... saje jejalan, hehe...

kedua : balik je dari Pahang...
aktiviti yang biase...
kenduri kawen... kenduri kawen... kenduri kawen...
memang sengaja menambah lemak la, haha =D

ketiga : pada 8/6...
aku dah berumur 21 tahun...

keempat : dah dapat result MUET...
syukur, boleh tahan la result tue bagi aku
yang tak brape terror BI ni, hehe...
sekarang tunggu tawaran tuk sambung belajar...
hope dapat la kan, erm~

kelima : aku masih penganggur terhormat, hehe~

2 comments:

  1. byknya aktiviti haha..
    saya dh siap follow.tq sbb mai blog saya.

    ReplyDelete
  2. hehe... trima kasih sis sbb sudi follow blog fzah yg serba kekurangan ni ye, hehe~

    ReplyDelete