Thursday, July 28, 2011

Kisah Semalam ( 27 Julai 2011)

Assalamualikum...


semalam aku keluar shopping ngan Ummi, Walid danAdik...
Achik dan Ateh tak pergi sebab diorang pergi sekolah, hehe...
tapi bukan tue yang aku mau cerita...
aku nak cerita sebelum kitorang pergi shopping...
Walid singgah jap pejabat dia, nak ambik surat pe ntah...

awalnya Walid masuk sorang je... dah kata nak ambik surat je kan...
so kitorang tunggu je dalam kete... then Walid keluar tanya nak makan nasi minyak tak...
aku pun ngan tak malunya cakap nak, haha...
jadinya aku dan Adik masuk la pejabat Adik...
okey, bila dah masuk dan nampak kawan-kawan Walid,
terus aku jadi malu... ingat nak U-turn balik je... *baru terasa malu time tue, huhu...
tapi kawan Walid jemput masuk gak... aku pun segan tak segan masuk jgk...
dan disebabkan aku segan,Walid yang cedokkan nasi tuk aku, wakaka...


kami makan di bilik mesyuarat...
 *ambik gambar Adik je...
segan nak ambik gambar sendiri, Walid tak tutup pintu...
jadinya nampak la kawan-kawan Walid lalu-lalang buat kerja, hehe...

*nampak pinggan kosong tue...
tue pinggan Adik tapi nasinya aku tolong abiskan, hehe...

SEKIAN... kisah aku yang tak tau malu, hehe =p

2 comments:

  1. haiy .
    owner belog.
    einaz here ;D
    SELAMAT MENJALANI PUASA YANG KELIMA .

    ReplyDelete
  2. hye einaz...
    trima kasih sudi singgah =)

    ReplyDelete