Monday, July 11, 2011

Maaf

Assalamualaikum...

aku nak mintak maaf
pada sesiapa yang masih sudi menjenguk blog aku ni...
walaupun dah lama aku tak update entry baru...

bukannya aku tak buka pun bloh ni...
cuma pe yang aku wat bila aku sign in blog ni...
aku blogwalking...
jalan-jalan... baca entry terbaru atau lama korang (yang aku follow)...

lagipun aku memang takde idea nak bagitau pe kat korang...
sorry my darlings T_T

idea cuma datang saat lappy dah ditutup...
badanku dah berada di atas tilam, huhu...
serius, time tue la aku terfikir nak cerita itu... nak cerita ini...
last-last tak tertaip...
sebabnya dah M.A.L.A.S nak buke balik lappy ini...

sorry again my dear... my darling T_T

No comments:

Post a Comment