Sunday, July 24, 2011

Surat Untuk Ain & Shima

Assalamualaikum...
buat kawan terbaikku Ain & Shima...
pertamanya aku nak ucapkan terima kasih pada korang
sebab sudi kawan ngan aku walaupun kadang-kala aku menyusahkan korang... 
*mana la tau kan =)


aku juga nak mintak maaf...
kiranya sepanjang kita berkawan 3 tahun lebih ni...
ada perbuatan aku yang menyinggung perasaan korang...
buat korang kecik hati ke... buat korang menyampah ke aku...
sorry deh... harap persahabatan kita ni sampai akhir hayat... Amin...
ye la, sekarang masing-masing dah jauh dan semakin jauh...
nanti aku sambung di Shah Alam... Ain di Dungun (suka sangat la tue dekat rumah)...
Shima di Sg. Petani (harap dear dapat sesuaikan diri)...


Dear Ain, lepas ni aku dah tak leh nak kacau mung bila tengah 'gayut' ngan Cik Abang, hehe~

aku banyak terhutang budi pada korang...
korang banyak sangat tolong aku, nak-nak sem akhir kita tue...
ye la, sem tue aku duk rumah dan korang duk kolej... memang aku menyusahkan korang untuk kita discuss sal group asgmnt kita... 
*korang masih sanggup segroup ngan aku, thanks tau =)
korang always support aku... korang 'alert'kan aku pasal kelas,kuiz, semuanya la...
dengan support, pertolongan korang...
aku dapat habiskan juga pengajian diploma sama-sama ngan korang =)

 Dear Shima, lepas ni dah tak leh nak jejalan kat bandar sampai malam, huhu~

sepanjang kita bersama...
macam-macam yang kita kongsi...
thanks untuk semua tue... sudi kongsi masa gembira,sedih, geram, hehe...
dengar luahan a.k.a bebelan aku... 
sampaikan klu aku tak dapat tido, aku selalu ganggu korang, hehe...
dengar nyanyian aku yang sumbang leh dikatakan setiap hari (masa kita sebilik)...
teman aku gie jejalan kat bandar terutama masa aku nak jumpa "My Adik"... 
thanks tau dear =)


psst : nanti nak kawen, ajak aku tau... klu tak, aku majok 40 hari 40 malam, kuikui =D


With Love,
Fiezah Solehah~

8 comments:

  1. adess.. terharu~ hehe.. ok ok.. I'Allah klo tak kawin koboi.. ajak ny.. lain la klo tetiba jaa.. kawin surprise sebab harapan org yg nak mati ke kena tangkap basah ke, aiiyak.. tak terberitahu ase ny.. ngeehuahua..

    *org kena sentiasa positif doh la.. xbleh emo emo.. dah hilang tempat nak ngadu doh kat sana nnti

    ReplyDelete
  2. haip3, no excuses... kena kbo gok =p

    alaaaaaa, nti ad la tue tmpt ngadu... nth2 x ingt doh ke org kekg,huhu~

    ReplyDelete
  3. u make me wanna cry..hukhukhuk..it's ok..aku pon mtk maaf bnyk2 if ade tksar bhse ke,ape ke..ade mse kte jpe neh..insyaAllah..wish u all da best..duk s.alam jgn xingt kt kwn lame ni..=(
    tggu kad kawen aku t...hahaha(galop)

    ReplyDelete
  4. sama2 la kite ye 0-0 ^_^
    mg pun sm gok, jgn x ingt aku, piat kang, haha...
    mmg aku tgh sbr tggu kad kawen mg la ni, hehe~

    ReplyDelete
  5. hahaha..ade hti nk piat aku..
    mu 2,kekgi kawen xkbo..jpe2,ank brusung..

    ReplyDelete
  6. eh,aku msti kbonye...
    aku kan nak wt grand2, wakaka *berangan lebih~

    ReplyDelete
  7. adess , hoipp.. kawen jugak yg d p k nyo :s

    ReplyDelete