Tuesday, November 29, 2011

Day 01- A recent picture of you and 15 interesting facts about yourself.

Assalamualaikum...
malam ni nak post entry simple aje...
mempersembahkan...

ni gambar terbaru...
baru balik dari Banglo Pink Ain Maisarah...
tue yang PINKY, hehe...
*mn entry pasal event tue... erm, lain kali ye... klu rajin, hehe~

15 interesting facts about myself:
  1. minat artis cilik... klu korang baca entry aku dulu2, korang tau la spe ^_^
  2. paling suka baca novel remaja karya Ain Maisarah... adore her since i'm form 4...
  3. boleh jadi pakar cinta pada BFF sendiri sahaja... even tak pernah bercinta, kuikui... *kadang-kala aku pun tak faham kenapa aku leh bagi nasihat pasal cinta, haha...
  4.  tanpa sedar suka gigit kuku... *sunggah tak senonoh kan??? sorry, hehe...
  5. boleh jadi TERlebih gedik bila bersama BFF, haha...
  6. seorang kakak yang garang dan manja... *cmne tue??? haha... 
  7. seorang yang degil dan sukar mengalah...
  8. cinta fesyen walaupun fesyen sendiri tak berapa up-to date, haha..
  9. pantang masuk bookstore, mata mesti bercahaya... nak beli tue, nak beli ni...
  10. become too sensitive when melibatkan keluarga...
  11. suka sangat warna biru dan anti pink *dlu la, skrg pink pun I pakai ok, tengok je la gambar diatas, haha... 
  12. lahir di Pahang, membesar di Terengganu... tapi lebih suka menggelar diri "Anak Terengganu"...
  13. rasa lebih segan dengan saudara mara sendiri berbanding kawan biase, haha...
  14. mudah marah dan mudah sejuk...
  15. seorang yang susah untuk difahami ^_^ 
 Sebenarnya takde la menarik pun, klu diperhatikan orang lain pun ada yang mcmni kan???

No comments:

Post a Comment