Wednesday, December 7, 2011

Day 02- The meaning behind your Blog name.

Assalamualaikum...
adesss, rasanya lama aku tinggal cabaran 30 hari ni, hehe...
mintak ampun, mintak maaf la ye di atas kemalasan yang melanda, haha...
 
Nama Blogku : 
 
MY Dream My Life
Meaning : 
 
alahai, patut ke aku gtau... sebenarnya takde la special sangat pun sal nama blogku ni... aku pilih nama ni sebab masa tue aku fikir dalam blog aku nanti, aku nak cerita la impian aku, kehidupan aku dari kecik sampai la sebesar ni, kononnye la... tapi alih-alih, bukannye aku cerita sangat pun, hehe... maaf la, sebenarnya aku jenis yang lebih suka cerita depan-depan, face to face kata orang putih, hehe... jadinya bila aku rajin je baru la aku taip la cerita pe yang aku nak cerita kan... lagipun aku tau bukan ramai pun orang baca blog aku ni so ada cerita ke takde cerita ke sama je, ye dok??? hehe... tapi terima kasih la buat sesiapa yang masih sudi singgah dan baca kisah aku ni ^_^

No comments:

Post a Comment