Tuesday, March 6, 2012

Konsert Amal Malam Permata Bintang

Assalamualaikum semua....
fuhh!!! lama bebenor aku tak update kan...
*blog pun dah bersawang,erm...
biase la cuti sem... bukannya tak pernah on9 cume
kalu on9 pun, gune lappy mak saudare so segan la nak gune lama2...
so tak terupdate jugak :)
 
kite mulakan cerita paling baru... baru je terjadi baru-baru ini...
*haih, berapa banyak baru daaaa, hehe...
Alhamdulillah, aku dah masuk sem kedua pengajian ijazah sarjana muda :)
hari sabtu yang lepas, aku daftar kolej...
selepas je settle daftar kolej,aku terus ke Sg. Besi (rumah Ibu)... sorang-sorang tue...
memang teguh pendirian nak pergi jugak walaupun terpaksa pergi sorang-sorang, hehe...
 
dari rumah Ibu, dalam kul 6 petang, kami ( Ibu, adik-adik dan geng FC) bertolak ke 
Menara MPAJ untuk Konsert Amal Malam Permata Bintang..

jom tengok suasana malam tue :)

 baru sampai :)

 lagu pertama, Azzam nyanyi lagu Sedetik Lebih

 Azzam bersama MC, Pak Lah Cecupak dan Bella

 lagu kedua, Harapan

 penutup konsert, semua artis cilik bergabung nyanyikan lagu tema
*dari kiri, Azzam, Irish, Haqiem, Puteri, Afiq, Didi dan Syada Amzah

 kami :)

 kami di luar dewan :)

 bersama Kak Fana, Kak Shima dan Nana :)

-rindu saat ni-

psst : pictures dicilok dari FB Kak Fana dan Am, hehe :D

No comments:

Post a Comment