Saturday, May 12, 2012

Day 12- How you found out about Blog and why you made one.

Assalamuaalaikum...

How You Found Out About Blog?

---> Aku pun dah tak ingat camne aku boleh tau pasal blog ni, hehe... sorry :)

Why You Made One?

---> Asal sebab untuk follow blog-blog hijabista yang aku minat... Takkan la nak bookmark semua blog tu, jenuh la pulak kan... Kalau follow, senang sikit... Setiap kali ada entry baru,  aku boleh tau... Terus klik je untuk baca... Tapi lama-lama, terasa gatal tangan nak update entry cerita sendiri pulak sampaikan tak sangka aku dah update 200++ entry setakat ni :)

No comments:

Post a Comment