Monday, May 21, 2012

i-City Again :)

Assalamualaikum...

Jumaat malam lepas, aku ke i-City lagi, haha...
Rasanya baru je lepas ke i-City kan :) 

Plan asalnya nak pergi makan je dengan my 'dear' ni...
Sekali 'dia' ajak ke i-City lagi, so aku pun on je la...
Lagipun ada lagi mainan kat sana kami tak try, haha...

 yeay... Candle Light Dinner, hehe~

Kali ni tak ambik gambar banyak sebab hari tu dah ambik banyak kot :)




 suka pic ni *dah di jadikan DP, hehe~


 yeay... tiket untuk Super Spin...


tak cukup satu permainan,
kami naik Pirateship pulak, haha :D 
 
 Sebelum balik, bergambar dengan lembu-lembu bercahaya ini, hehe :D

No comments:

Post a Comment