Friday, June 29, 2012

Musim Exam Jun-Julai 2012

Assalamualaikum...


Walaupun dah beberapa hari exam dah berlangsung, 
aku baru tergedik-gedik nak ucap good luck kan :P
Takpe-takpe, bukan sengaja tau, line tak berapa ok sehari dua ni, huhu...
Nasib baik 'dia' baik hari ni tau :)

Jadinya aku nak ucapkan good luck, salam imtihan
kepada semua yang exam ye terutamanya kawan-kawanku le :)
Salam Imtihan My Dearies ^_^

Jadual Examku:

27/6/2012 - CTU 553 Ethnic Relations (dah lepas pun, hehe)
29/6/2012 - PMG 456 Park Planning and Design (baru je lepas pagi tadi)
7/7/2012 - PMG 455 Construction Material (lagi seminggu)
8/7/2012 - PMG  451 Park Visitor Destination Management
13/7/2012 - PMG 458 Park Visitor Recreation Behavior (last paper)

Doakan aku dapat buat yang terbaik deh, syukran :) 

No comments:

Post a Comment