Sunday, July 15, 2012

Day 23- Something you crave for a lot.

Assalamualaikum...
 
Day 23 - Something you crave for a lot.
 
Kebiasaannya, aku mengidam nak makan macam-macam...
Nak-nak nasi minyak, kuih akok, bubur lambok, kepok lekor and etc...
But only 24 hours I'll arrive to Kuala Terengganu, Insha Allah...
makanya itu tidak menjadi satu idaman kalbu yang susah nak di penuhi lagi, hehe...
 
Sekarang sesuatu yang aku idamkan adalah...
 
 Baju raya from Heliza Helmi by GetGorgeous

Anyone want buy for me, pleasee!!! *kedip-kedip mata gaya comel, haha...

psst: seperti yang aku dah gtau tadi, aku akan balik ke Terengganu for 1 1/2 month... jadinya, blog ni tak berupdate le :) Selamat Bercuti dan Selamat Berpuasa~
 

No comments:

Post a Comment